Kuchyňa, miešanie a kŕmenie do formovacej časti

Dvojvrstvové jadro, napr. proteín + karamel



Jadro z ťažkých hmôt, napr. ovocná raw hmota, marcipán, kokosová hmota, proteín



Jadro z ľahkých hmôt, napr. musli, semená, orechové a ovocné zmesi
Obvyklá konfigurácia obsahuje nasledujúce časti a funkčné celky, avšak rozsah dodávky a layout sú vždy prispôsobené zákaznikovy:
- Automatické plnenie sirupu do varných kotlov
- Varenie sirupu na požadovanú teplotu, ktorá je rozdielna pre individuálne typy tyčiniek
- Uskladnenie uvareného sirupu na krátky čas, aromatizácia, atď
- Dávkovanie presného množstva sirupu do miešačiek
- Dve typy miešačiek, jedna pre ľahké hmoty a jedna pre ťažké hmoty
- Vyprázdnenie hmoty z miešačky a jej plnenie do formovacej stanice
- Riadené počítačom, vizualizácia, vrátane spravovania receptúr, kontroly procesu, trendov, histórie, atď
Prispôsobujeme kuchyňu na Vaše receptúry, kapacitu a priestorové obmedzenia.

